The last parties

Det känns nästan overkligt att jag just nu sitter i en lägenhet i Gävle? IGEN? Men skillnaden mot två månader sen är att det känns mer okej än förr. Jag har kommit in på mattekursen så börjar redan på måndag!!! Och varit så himla glad (och lite nervös för matte är det svåraste jag vet) att jag tar mig nästa steg fram. 
Den sista veckan i Göteborg var FYLLD med fest. Sådär att man längtar till flytten för att inte bli alkoholist. 
Det började en onsdag och kommer sluta med en onsdag en vecka senare. Jag Mikaela och Maria tog en barrunda då vi skulle se en spelning som var en hyllning till Joni Mitchell, vi blev tidigare och drog till 2lång.
Spelningen var på Bengans och vi beställde in mer öl och fika! 
Vi var för långt bak för att höra något så vi hamnade snabbt tillbaka där vi börjat kvällen igen. 
Me on my way till systemet nästa dag
Kommer sakna åka spårvagn över Hisingsbron, vilket var min väg in till stan. 
Hamnade hemma hos Mikaela i Mölndal i hennes dåvarande kollektiv. Det fanns en tjock katt som hette Rasmus och det var sååå mysigt där. Vi drack vin och lyssnade på musik, studsade omkring och dansade hektiskt.
Låg typ ett vårdställe i deras källare? Fortfarande lite oklart? 
Hamnade på HPKSM, jäääättenice ställe som hade klubbkväll i källaren. Tappade bort min öl flera gånger och är fortfarande fascinerad över hur mysig toalett dom hade? Med fotölj samt en tjocktv. I efterhand inser jag hur STD-infekterad den fotöljen antagligen var. 
Träffade en kompis från förr, då vi var 12 år och emos <3 Hade så kul den kvällen med henne. Blev UNG IGEN.
Kom hem ca 4 halv fem och detta är dagen efter när vi fått för oss att gå ut igen. Blev inte lika lyckat som det nästan aldrig blir när man kör två dagars. Tvingade i mig rom hemma hos Maria och åt spaghetti som jag försökte hålla nere. RIKTIGT HEMSKT. Satt på spårvagnen hem igen väldigt tidigt och ångerfull
Varit lite wholesome också, som att fika och varit mycket i skogen. Var i Haga och gått in på varje fik och har dom inte haft något fika som inte är rawfood så gick vi därifrån. Tillslut hittade vi hallongrottor <3 Ledsamt att inte umgås mer med all theese people. Men vi får hälsa på varandra.
Kommer även sakna berget bakom huset. 
BACK TO konstiga kalas igen! Sofia läser en kurs i ockultism just nu, så vi kände vi behövde se hur mycket hon lärt sig genom att.... gå rakt ut i skogen i natten, tända ljus, berätta hemligheter, be till andarda och dela systerligt på ett glas vin. Vi åt även äppelkaka.
Det blev kallt så ritualen flyttades till.......... ANDRA LÅNG SURPRISE SURPRISE
Vi skålade i våra små offer-bägare och pratade om hur alla ljus symbolsierade olika element- vi insåg att vi dock saknade jord (Jag har eld, Mikaela vatten och Sofia luft) och tänkte om vi blåser ut jord ljuste så kommer personen som saknas uppenbaras. OCh det sjuka är att precis då kom Sofias pojkvän Sebbe, SOM SÅKLART VAR JORDTECKEN. 
Vi tänkte då allt klickat så bra so-far så ville vi prata med en ande på riktigt. Vi ritade upp ouija boarden och efter 1 öl så kan jag, 22 år gammal, tydligen inte alfabetet. Bowie, som vi ville prata med, kunde inte ens stava sitt namn. EFter ha ritat en ny tavla och hans låt började spelas inne på krogen så försökte vi tala med honom. Inga bra resultat tyvärr
Detta är vad jag fick med mig från Göteborg, alkoholism och en själ.
DET VAR EN ONSDAG TILL EN ONSDAG.
Så köpte en ny byxdress och flyttade tillbaka till Gävle!!! De va de.