Breakfast club


Har vinter/sportlov nu och har längtat forever efter det även om det antagligen lär bli mycket plugg under dessa dagar. Invigde med söndags brunch, aka pannkaksfrukost och mackor. 
Hittils har jag hunnit tatuera mig!! - Barn owl trapped in the pattern typ. Och pojkvän hann även fixa genreps biljetter till melodifestivalen!? Så töntigt nostalgiskt så dit var vi såklart. Han dansade i en fjäderboa och jag var dränkt i glitter. Sen att bio popcorn är veganska har gjort till många bios (deadpool och the danish girl). Vi var även på en discolampa förfest for a while men stannade enbart på krogen i fem minutos. 
 
Idag ska jag åka till kalkbrottet with Mikaela och kanske Fredrik om han inte sover efter ha dygnat hela oscarsgalan. Måste fota lite till mitt gymnasiearbete och hoppas på att få lite inspo på plats. 
 
På onsdag är det enbart 100 dagar kvar tills studenten så då är det pyjamasparty på krogen och är väldigt exalterad över det.

Hets

Har varit superduktig och lämnat in mina CVn till jobb på en mässa och pratade med arbetsgivare!! VILKET ÄR EN STOR SAK FÖR MIG OCH ÄR VÄLDIGT PROUD ATT JAG KLARADE AV DEN SITUATIONEN/mycket tack vare gulle Mikaela som peppade upp mig och skrek på företagen först.
Sen sökt lite i Norge också. Men för sommaren iallafall. Fudge vad jag ska skaka lakan och rengöra toaletter så bra att folk kommer vilja dricka med sugrör från dom.
 
 
 

Something new

//försöka med någonting nytt
Nytt spår idag igen och turismdrömmarna är borta ur huvudet. Vill läsa en kurs i uppsala om naturmedicin. Man arbeterar med meditation, får göra eget te och rökelser, lär sig om helande rötter och jobbar kring olika kulturers ursprung samt lär sig om mytologi?
"så du tänker plugga till häxa"- BF