13 och 14nde maj

Lördag. På en balkong någonstans i majorna
Louise bjöd på bubbel, en tipptopp paj med fetaost och soltorkade tomater (någon som orkar ta tag i hela glutenfria vegan skiten), balkonghäng och sedan satt vi och kollade på eurovision. Från ett stark Sverige hype men den försvann snabbt så fort vi hört Finland, Serbien och Moldavien. Man e ju en sucker för lite weird techno, skrik och flöjtar. 
Jag och Elli hade planerat en kidnapnning för Lina som inte längre ska med till Island (sad fkn face). Vi gav henne bara en packlista och att hon skulle möta oss vid ett tåg, utan att veta vart vi skulle gå av <3 Men varberg blev det!! Vi började med en picknick fylld med bröd, pesto och hummus, frukt, oliver och snacks. Vi satt vid havet och lyssnade på musik i solen. 
Sen drog vi henne vidare till kallbadhuset!! Så ovant med nakenbad? Eller inte nakenbad i sig, men att ligga på ett soldäck naken fylld med andra kvinnor. Alla åldrar alla kroppar. Väldigt lite kroppsångest men ändå känna sig lite pryd och ovan. Men så extremt gött att få sola utan att få några linjer. Också en helt annan vibe att hoppa i havet och simma iväg NAKEN. Alltså kände mig återfödd och helad. Saltvatten i håret med två finafinafina vänner. Åskan drog in precis när vi gick till tåget hem. En så bra dag. Hade jag kunnat släpa med Lina till island, I would.