the weekend

Min nästa är illröd och blir värre och värre för varje dag. Axlarna är också brända. Det mesta på min kropp är bränt. Utom mina kritvita reflex ben. 
Hängde i slottsskogen med Maria, Mickey, Patte, Silje och Viktor. Vi hade vart engagerade och köpt ett kubb, men det gick inte att få plats i folkhavet utan att slå någon i huvudet med pinnarna så vi förflyttade oss till Marias bakgård.
Det svart och svåra paret som inTE klätt sig somrigt >:( 
Vi delade upp oss i lag "det vinnande laget" - båstående av Viktor Maria Patte, vi resterande kände att deras egon kommer förstöra, vilket det gjort OCH VI VANN!!! dom fuskade och förlorade ändå. Var stämningen bra? NJA hade vi trevligt efter några öl till? JA
Mi beautiful friends
Efter kubben så åt jag hamburgare och råkade somna i matkomat kl åtta.... och vaknade elva... och var uppe hela natten sen vaknade vid 6 och gick upp. Lite bakis efter vinet men ändå motiverad att möta upp Mikaela och Sofia för att åka till bergsjön!! 
Vi la oss på klipporna, åt kakor och jag och Sofia badade!!! DOCK SÅ MYCKET GRODYNGEL? Alltså whats up med göteborg har typ aldrig sett grodyngel förut och här är sjöarna FULLA? dom ockuperade stegen från bryggan så var livrädd dom skulle sluka upp mig eller fastna i mitt hår. Tillslut hittade vi en grod-fri spot och hoppade i. ÅRETS FÖRSTA DOPP!! 
Like WHY??? 
Googlar hur länge yngel är yngel och när dom är färdiga grodor så man kan bada igen nästa gång.
Tog en prommis kring sjön och sen fick vi solsting och åt glass och tog oss hem. A nice weekend!! 
Nu måste jag typ after sun:a hela mig och stanna inne några dagar så inte min hud ramlar av