Soulmate and wasabae

Min one and only soulmate kom på besök i lördagskväll och stannade här tills idag. Mötte henne på perrongen superbakis med en halvvrickad fot i pyjamas. Vi har försökt spelat in en film som handlar om änder i en postapokolyptiskt zombie värld? Så viruset har spridit sig och vi har med allt från zombie attacker, bomb-ankor, kniv fighter i flyttkartonger och allt man behöver. Binge-kollat Stranger Things serien (!!!omg so good!!!) och vi ska ha ett liknande intro fast med "fuck here comes the duck" /eller något man inte vill dra ut ögonen på sig själv för att slippa se på. 
Eftersom Sverige har bestämt sig för att brinna upp och blivit så äckligt varmt så åkte vi och badade i Malmjärn med Mikaela och Patrik. Invigde undervattenskameran (för att filma mer änder till filmen...) och försökte bli brun så folk slipper bli bländade av mig.
Försvann även in i skogen i ett kalkbrott men det var fuuullt med snubbar där så vi alla rymde ganska snabbt i rädsla av snubb-baciller. Dom hoppade från klipporna med foppatofflor med tubsockor i? Kan någon förklara vad det betyder. Är det ett tecken på undergång? 
 
Fortsätter flyttpacka då allt ska transporteras på torsdag/fredag och jag börjar mitt byhåle liv med oändliga bussresor där jag kommer spendera majoriteten av tiden på. Säger farväl till denna lägenhet som har BLESSED EVERYTHING- med att kunna spontan springa ut med affärer, fik, vänner en sekund utanför porten och gett mig friheten att kunna vara ute hela nätter utan anpassa mig efter "sista bussen". Känns lite sorgligt att det inte kommer vara så längre.
  
/vrickade foten efter ett dramatiskt fall med platåskor i nästan (inte alls) nyktert tillstånd, åkte taxi hundra meter till krogen, blev nekad då vän vägrade släppa vodka flaskan i väskan, befriendade en ensam 40 årig jeansklädd man på krogen med the sadest smile ever. Druckit för mycket, sovit på bussen, vart dödsbakis hos pojkvän, badat i sjöar och poolar, saknat pojkvän som inte kommer hem förens om ca en vecka för han och hans familj är på en roadtrip över hela Sverige och jag väntarväntarväntar på hans hemkomst för kramar. 

7/7

Jag har en stor klump i bröstet,magen, själen att allt kommer gå väldigt dåligt snart. Mardrömmar på nätterna och oklarhet på dagarna. Vet inte vad det är med det kommer vara illa.

Let them eat cake

Jordgubbstårta åt folket! //Paus mellan ockelbo marknad som leverade falafel och många små hundar jag fick hyperventilera på. Köpte ingenting utan bara brända mandlar till min mor och Fredrik köpte på sig chips. Men det var mysigt att gå runt även om jag inte hittade några fina smycken eller rökelser. Så tårtpaus mellan det och innan vi hann dra ut på bio för att se Conjuring 2. 
Mötte upp Lova och Jocke sen köpte vi på oss all dat bio popcorn (som även var en fin frukost åt mig idag)
sen dog vi inne i mörkret. Fredrik högg tag i mina ben så blev mer rädd för de än jumpscares, men still vidrig film. blev kramad hela natten /protected från demoner. Hade dock mardrömmar om demoner och breakup. Göra slut var dock värre än att bli besatt och kidnappad av demoner, (loveyouloveyouloveyou). Vaknade och fick mer kramar. Safe and sound. 
Who wore it better?
 
Flyttkaoset pågår fortfarande hemma hos oss. Vart ska jag ta vägen?