Ett dygn på höga kusten

Först flydde jag upp till Gävle för att träffa Fredrik. Sen flydde vi två upp till höga kusten för sommarens enda äventyr, då vi inte kommer ses så mycket då båda har heltidsjobb.... Vi hade planerat en vecka semester till Höga kusten egentligen men det blev en helg så att det iallafall skulle bli av. Och det var så värt.
Hypen över höga kusten bron!! Sveriges längsta hängbro!! Som ett norrländsk san fransisco
Vårt första stopp blev campingen, vi hade tänkt bo i bilen egentligen men eftersom jag har lyckats bli jättesjuk IGEN (kan min kropp sammarbeta?) aka njurbäckensinflammation och antibiotikakur-vecka så ville vi inte sova i en iskall bil ifall det skulle göra det värre. Så vi bokade en stuga precis nedanför Skuleberget som vi skulle vandra på! Friluftsbyn hette det OCH SÅÅ MYSIGT en liten sjö och man kunde hyra kanot osv. 
Eftersom vi kom fram till tre så drog vi direkt sen till skuleberget entré syd, för vårt mål var slåtterdalsskrevan och det skulle vara närmast att börja vandringen där.
Snirkelsnork. Det stod 3 km på kartan men det kändes jääävligt tveksamt om det stämde. 
Klapperstensfält
Öppna fält där det kändes som vi skulle stöta på skogsväsen eller en björn. 
OCH VI TOG OSS TILL SKREVAN!!
Glad snubbe som nyss testat ekot i skrevan med att rapa så högt han kunde. :( romantiskt osv
Vidare till toppen!! Sån sinnes utsikt. 
Vi tog oss tillbaka till stugan och det hade hunnit bli relativt sent. Vi lyssnade på podd och somnade snabbt. Vi kan också ha vart trötta eftersom vi tajmat allt HORRIBELT, alltså vi kom tillbaka till byn vid halv åtta och alla resturanger hade ju stängt och vi som förlitat oss på ica- stängde ju såklart 18 på helger? Så vi köpte chips, banan och kräm på den enda öppna macken.... vilken lyxig lördags mat.
Efter vi packat ihop oss ur stugan (MED SJUKASTE UTSIKTEN ALLTSÅ SER NI HUR FINT DET ÄR)så åkte vi bort från Docksta och in i Viksjö ca 1 h bort. Kan inte slÄPPA HUR FINT det är att åka mellan berg och sjöar. Vårt mål innan hemgången var västanåfallet
Det var så fint och DRAMATISKT. Man kunde gå längst upp och ut på kanterna och bli dyngsur av allt vatten (vilket var skönt när man var genomsvettig). När jag väl har körkort ska vi upp till kiruna, då vi kan turas om lite. Nu blir det mest att jag matar med chips och väljer låtar från spellistan och är en dålig kartläsare, vilket jag iofs tycker är väldigt skönt.
Så mycket kan man hinna av på lite mer än ett dygn medan man går på antibiotika. Nu vet vi inte när vi ses nästa gång riktigt. Vi kanske kommer mötas på mitten hos mina föräldrar men vem veeet hur jobbschemat kommer se ut. Suck. Vi sa hejdå för han skulle åka till jobbet runt 6 på morgonen och jag låg kvar i sängen. ledsen. och nu sitter jag i Göteborg igen, utan att medicinen funkat och ska ta tag i tråkiga verkligheten.