Pumpkin spice and everything nice

Hej och hå, halloween blir närmre och närmre så det kändes som det var dags att göra pumpor!! och vara extra tiktok tjejor och göra Pumpkin Challange (hör ni låten i huvudet??) 
Mötte upp Lina och Elli efter ha jobbat (alltså att butiken börjar bli KLAR och vi öppnar nästa vecka? AHHH sinnes och så skoj) och köpte varsin jättepumpa. Älskar hur vi i butiken försökte så om våra huvuden skulle få plats i: turns out man har så mkt större huvud än vad man inbillat sig. Elli var redo med svamp-kit knivar och vi förstörde typ hela Linas kök med kladd. :) 
Snygga tjejor med plastpåsar på huvudet. Vet ni hur det är att andas inne i en pumpa? lukten är vidrig på ett sätt och det är så kletigt :) också knoppen på pumpan skaver in i huvudet på ETT SÄTT. Nackspärr och bulor delux. Men väldigt värt för att skrämma joggare som försöker leva nyttiga liv i friluftsområdet. En casual onsdag ändå. 
SPOOKY SCARY SKELETONS. 
Sry alla som befann sig vid härlanda tjärn denna kväll. 
Var på AW med jobbet (wow look at me such a food influencer med BLIXT). Allt i butiken är ju som sagt typ färdigt nu?? Vi har inte ens papper på fönstrena så det går att tjuvkika in nu inför öppningen på torsdag (och öppningshelgen TISS TISS). Är lite nervös inför VIP kvällen på tis och ons, men skönt att "öva" på familj och vänner (och sen kända medium andra vip kvällen :') ). ska vara piffig och vi har gjort så bra goodie bags och fix inför det!! <3  Anyways, vi skulle fira lite så vi drack lite bubbel, pratade om spöken för uppenbarligen spökar det i butiken och varje gång vi nämner det får vi fler tecken... safe n sound skiten måste cleansas med salvia. Sen gick vi till Olivias (its a sign) på avenyn och åt! så god mat? så mysig stämning? aldrig vart där med vill definitivt dit igen. Så sjukt mysiga trevliga kollegor så kmr 100% bli mer AWs. Känns också så fint att äntligen vara på ett jobb man trivs på :'( love it sm.
Daaagen efter var det fredag och skulle ut med Lina och se Vulkano på Oceanen!! Jag startade kvällen med att dra orakel (från min FULA kortlek som jag HATAR pga estetiken och jag vibear inte så tror jag dränker den i dålig energi varje gång jag ska dra ett kort), men fick iallafall Queen of fire (som blir Queen of wands i tarot) och kände ändå jag fick en confidence boost.
Hade även honungs kalcit (som en varm kram) och Lapis Lazulis i min kittel brevid :') Lapis tar bort emotional bagage och rensar negativitet medan det hjälper en med självuttryck och ärlig kommunikation. Honungs kalciten boostar ens självförtroende, självkänsla, energi och hjälper en hitta ens personliga styrka typ. Den hjälper en acceptera förändring och är en bra guiding. Har jag blivit en galen kristall person av mitt jobb? hundra miljoner procent JA. Känner jag att det hjälper mig? jajajaja. Anyways! Dessa stenar + queen of wands ("You have so much to offer – so shine your light bright! Believe in yourself and what you stand for, and don't be afraid to speak up and be heard. No one will silence you.
 Det + min nya outfit, ett glittrigt sammets set gjorde att jag kände mig topp.
Anyways, jag och lina drack vin hos mig och sen tog vi oss till Oceanen. Vulkano va svinbra men rummet var ju typ TOMT vilket kändes lite sad och det drogs väl ner liiiite av det. Men ändå skoj! Drack öl n havin fun. 
Dagen efter mådde jag väl inte superbra <3 men mötte upp Louise i Eriksberg och gick till ett hundvänligt/konst café (Leymans) som jag sett tidigare som har glutenfria veganska VÅFFLOR, och letar ofta efter ställen där både jag OCH louise kan äta, vilket inte är? supervanligt? pga dryga specialkost personer :) men anyways. Vi gick dit och det var så sjukt gott. Fin konst och vi typ läste tidningen och stirrade på alla hundar. Så mysig lördag (men kändes mer som en söndag). 

Tack och hej