Helgen fast från mobilen

Okej så dom tidigare inläggen blev bara bilder. How r a girl suppose to orka skriva saker och vandra och jobba och ladda upp bilder? Nä man måste prioritera energin lite faktiskt
(null)
Vi åkte iallafall runt på Snaelfellsnes kusten i lördags medan våra kompisar var tillbaka till vulkanen. Vi tänkte leden var stängd eller att det skulle vara som förra gången, men nejnejnej dom hade kommit svinnära kratern så vi blev grovt avundsjuka. Men det blir en annan helg. ANYWAYS. vi åkte till vattenfall och vandrade lite, sprang upp till toppen och gled ner. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Väldigt nöjd. Även om man fick noll fotfäste påvägen ner och fick mest sitta på rumpan och glida ner till grundnivå igen
(null)
 
(null)
Vi åkte till någon liten svart kyrka vid havet, där jag och Laura gifte oss. Min säsongsfru <3 Tänk att man hittat sig en värmlänning. Vi kompletterar varandra PERFEKT. Hon äter ägg och jag äter godis, finns det inte tillräckligt av något av de blir vi lite griniga. Jag bokar event (och gör massa fel) och hon fixar dom. Tjafsar som ett gammalt gift par och delar täcke och gosar på filmkvällarna i soffan. VAD MER KAN MAN ÖNSKA!!! 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Vi klättrade ut på någon spets? Sådär rimligt turistvänligt och inte alls dumt. Jag höll på att dö för det var tjugo fiskmåsar som var galna och jag var nära på att offra mitt liv för att inte bli attackerad. Va bra att va nära kanter.
(null)
 
(null)
 
(null)
Elli fick utlopp för sin klätterabstinens
(null)
 
(null)
En strand dans. Clumsy av fergie spelas på repeat i bilen. Alla har vrickat fötterna av att snubbla runt, mestadels på jobbet men också av att springa runt i naturen på berg. Vara lite för kaxiga.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Lauras dagliga ägg intag <3 Dock hade dom inte transporterats så bra i den mest skakiga bussresan i MITT LIV. Landmannalaugar är out of this world vackert men bussresan där? Alltså det guppade och skakade mer än en tjack abstinensig persons händer. Man fick ju hjärnskakning av att slå huvudet i väggar och sätet. Vi åkte genom floder och såg att rutor och saker i taket på bussen satt fast med enbart silvertejp. Men vi satt ändå och stirrade ut genom fönstret och skrek WOW. Skrek för att vi skulle höra varandra på grusvägen
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Färgerna äR LIKSOM INTE VERKLIGA? Åt kaka på toppen och fick höra att mitt hår smälte bra in i färgerna på berget. Älskar att vara estetiskt passande i naturen, så genomtänkt val liksom. 
(null)
Ett helt fält av obisidian som enbart existerar av snabbt nedkyld lava + .... någon annan sten jag inte minns namnet av nu. Men tbh jag och Elli mindes ändå en del från skolan och minimala geologin vi har. Vi gav varsin vild gissning och om båda var on the same path så bestämde vi att de va rätt. Vår guide sa att majoriteten av geolog snubbarna som vandrade i området brukade ha hybris och säga helt fel saker med självförtroende, och det är det jag strävar efter. Ogeologiskt och mer spirituellt kändes det tryggt då obsidian är en sååå skyddande sten <3 sög upp allt. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Fanns magiska bussar vid landmannalaugar  som var café/bar/matbutik. Jag och Laura blev totalfrälsta
(null)
 
(null)
 
(null)
Sen badade vi i varma källor efter vandringen. Från att frysa till att svettas. Kom som vågor av kokande vatten mot en så man blev illröd på kroppen. Vi grävde sten. Flöt omkring. Några lyxare hade köpt med sig en hel låda med öl. 
(null)
 
(null)
Men genomlycklig av omgivningen. Ont i rygg och händer från jobbet och har förstöööört kroppen MEN is all good!!! Fixar bankkonto nu, där det permanent står fel namn "Olavia Larson Ström" jahapp. Det uttallas tydligen "ulla-via" :) Fint. Kommer inte alls bli problem när jag ska betala skatt och hålla på <33 MeN SNART KOMMER FÖRSTA LÖNEN! Eller som elli säger "Nu är en tredjedel av resan klar" Alltså? nej är inte redo och tiden räcker inte till