The force awakens AND SOME PIZZA and penises

Första raden med 3D glasögon på så såg jag, Fredrik och Mikaela Star Wars filmen och den VAR FAKTISKT BRA??? Gillar inte dom andra så mycket men this one tho. (NOTE att jag inte är ett äkta fan så ah). Den var fin och ännu finare att se alla som var utklädda i biosalongen till olika karaktärer och höra hur alla flämtade i fandom.
När bion var klar så tog vi bussen till andersberg för vår friendo Saga fyllde arton! Så vi satt några stycken hemma hos Krille och drack vin, lyssnade på dålig musik och dansade runt med blow up dolls som han köpt till henne. Sen skulle hon inviga krogen (sådär på en onsdag) och dockan fick följa med. Shots och Fredrik sålde the doll till servetrisen som såg så lycklig ut. 
Fick lov och firade först minijul med Fredrik (gick ut och åt med min mor, så mycket friterad tofu så lite tid) och sen bytte vi gifts. Det var mysigt med massa tända ljus och kakor. 
En middag i sandviken bland veganer, vegetarianer, gluten allergiker och en köttätare- tillslut lagade vi massa olika pizzor iallafall och diskuterade julkalendrar, trotsiga småbrorsor och annat gulligt. 
Firade även icke-jul med Mikaela innan de andra kom och fick Sage att bränna bort onda andar/snubbar i min närhet! SÅN FANTASTISK PRESENT. Vi ska antagligen ha en ritual här hemma med de när mamma åkt hem. 

Förövrigt så tog musikhjälpen med min tweet i röda rutan och har aldrig skrikit så mycket i ett klassrum innan
 


 

I väntan på nattgäst

Klockan är femtio minuter kvar till klockan tre och jag väntar på att Mos ska komma in som nattgäst till musikhjälpen medan Fredrik sover bredvid för han är sämst och orkar inte vara vaken.

Idag har vi haft jobbig lektion/genomgång inför gymnasiearbetet och mitt huvud står helt stilla kring idéer att jobba om. URGH. Ge mig tips pls. Vet varken material eller någon specifikation. Vi får se tidigare elevers arbeten och det är så fint och unikt även om det verkar lätt? Det fanns analoga fylle-fotografier, avgjutna döda griskultingar som fotades till en "kokbok" aka ironi, surrealistika hus från personens drömmar, en serie om laster där det var fast sytt tuggumi osv. MEN VART BÖRJAR EN NÅGONSTANS?
Har utnyttjat mitt badkar med massa badskum för att inviga musikhjälpen som är tillbaka. Kanske inte bästa när temat är klimatgrejs och bada slösar way för mycket vatten men oh well. Gosigt program och väldigt viktigt. Bara att önska låtar (som Klara håller på med nu, gullebullen). 
 
Förövrigt har jag vart på Fredriks föräldrars födelsedags-släkt middag vilket var cosy då hans mamma hade lagat vegans gratäng och små desserter to moi. Hur man välkomnar rätt. 
En av Fredriks julklappar ska användas imorgon då de blev biljetter till Star Wars filmen??? Mixed feelings men det blir fint, så jag mickey och han ska dit och jag får stirra på när dom hyperventilerar. 
B-fest och pepparkaks-baks-krig annars. Mjölfighten 2015. Året är snart slut? vad hände där 

Instagram helg

Stormen slog ner allt julpynt, alla träd (sno en gran, passa på), alla tak. Räddade grodor i källaren och såg på star wars med Amanda. Rädsla att inte komma hem ordentligt pga SJ tål inte vind. 

Norrköpings julshopping med Amanda, ~rånade~affärer (genom att osneaky säga ja när folk frågar "Är de du som tappat pengarna), åt god mat, menspanik, köpte fula och mer pretty stuff, matchande soulmateness och virvla runt. 
Gråt skratta på nätterna åt plankningsteorier och dreams. AMANDA ÄR BÄST och jag vill hon bor i mitt rum :( Need more gråtskratt in life.  80-tals dans och prat hur vår musikvideo kommer bli bättre med drakar och beaches in the rain.