Syjunta

Mikaela och jag hade mini syjunta hos mig idag!! which was mysigt och tantigt. Drack te, lyssnade på LP (så ultimat hipster life hahah?) och så lärde jag Mikaela sticka. Så söt tant i garn-butiken som exalterat skrek "ÅH VA KUL ATT HA EN TILL STICKARE TILL KLUBBEN". cool gang.
Var kanske inte den bästa läraren men något stickat blev det.
Prayin to the taco.  De tar mkt energi att sticka.... så man måste alltid vara förberedd med tacokväll efter allt slit.
 

Ett täcke och lite skog

EFTER LÅNGA ÅR (några veckor av överjobbande iallafall) så blev mitt lövlapptäcke klart. Storleksmässigt, nu är bara ramen kvar som jag behöver bygga ihop och konstruera fast. Känns så skönt att det blev klart för kändes så omöjligt.
Åkte ut till Fredrik och tog en promenad i skogen för det är sol för första gången på länge.

This weekend: katrineholm

Över helgen så åkte jag och Fredrik ner till katrineholm för att hälsa på min familj!! Blev mycket ätande och fikande, gos och twin peaks.
Mötte pappa och Kicki på glasögondejt (vi valde ut några helt nya identiteter åt dom med annorlunda glasögon än vad dom själva valt) och sen åt vi nice:ig mat. Friterad tofu i cocos curry.
Katrineholm har fått några nya offentliga art works som jag verkligen gillar (!? I DEN SUNKBYN!?) som är stora vintage lampor på lyktstolpar. Mamma hade tänkte på mig när hon såg dom så vi tog en promenad med hunden och kollade på allihopa.
Mamma hade bakat en knäckig paj med blåbär och jordgubbar, så himla god. Även massa avancerad mat som jag inte orkar göra själv i mitt studentiga kök... som lasange och en veg version av köttfärslimpa. Har verkligen ätit varje timma på den här resan?
Morfar, mormor och storebror reunited. Tråkigt att bara träffa dom 1-2 gånger per år. Men vi fikade på och pratade om vargvalpar, serier och könst.
Så gullemamma med en slightly piece of broken doggo. Hennes lägenhet var väldigt drömig med nästan 3m i tak och stora vita dubbeldörrar. Var väldigt skönt att hälsa på familj särskilt med Fredrik, även om vi trängdes på minsta madrassen i universum och armkrokades för att inte ramla ur.