Ett stycke midsommar

Jag var i Gävle tors (natt)-söndag och firade Fredriks bday och midsommar!!  Kan inte fatta att min partner in crime, roadtrip kompanjon och soulmate är TJUGOSJU. Är glad han inte är musiker och hamnar i Jim Morrisons öde. Blezz. Kastade presenter på honom (en cowboyjacka !!! och när han kommer hit nästa gång ska vi till liseberg) och dränkte i pussar. Men tjugosju hela år. 1994 den 28 juni, early morning runt 4 snåret, då började han existera. Tur vi lever samtidigt (inte ens menat som Krunegård lyrics men det blev lite väl?)
Vi åt massa gött, grillade, var på gatufest med grannarna där vi spelade något knallpulverspel och jag bjöd på under cover vegan fika för gubbarna, var i Eriks stuga där vi åkte fyrhjuling-sköt grejor-kastade dart och badade i solnedgången. Är söndermyggbiten och har tagit ikapp mig i NÄRHET och klängt på Fredrik. Mysiga dagar men för snabba dagar. Har aldrig vart uppe så kort period förut, enbart pga jag trodde jag hade ett jobb....
Sista dagen (som kändes som första) så åkte vi ut till bönan och fikade. Surdegstoazzzt, nice veganalternativ. SEN ÅKTE JAG HEM. med sjuttio ersättningsbussar och krångel. Kändes sämst att bara vara uppe över en helg. Och inte fira födelseadgen mer än vad vi hann göra. 
Längtar tills vi ses igen. Längtar tills vi köpt en egen stuga (med en sån där mygg-ljud-maskiN SÅ DE INTE ÄR NÅGRA MYGGHELVETEN DÄR) med en hund, en get, ODLA LITE. SOLA LITE. BADA LITE I VÅRAN EGNA SJÖ. Suck. Daily affirmations: stugliv med Fredrik.