Norra island och sova i en bil

Denna helgen jobbar vi. Men det kompenserades med att vara på en roadtrip och sova i bilen två dagar förra helgen. Hela norra island. Typ. 
Fem pers i den minsta lilla bilen och en islänning som skrattade och tyckte det var typiskt svenskar att vi skulle trängas och sova tre pers där inne. Och två i tält. puss
Den äldsta kyrkan på Island!! En liten kåta ungefär? Mystiskt och kändes väldigt spöklikt på kyrkogården med de tre gravarna. Men tänk att gå upp dit med brudslöja över ängen?? Eller bära en kista. Väldigt alperna. LYCKLIGT LOTTADE SPÖKEN.
Ute på valsafari i Husavik. Vi såg en humpbackwhale <3 och vinkade till den från båten, önskade den lycka till och också att den inte skulle komma upp under båten och välta oss. Helt galet hur de små ribb-båtarna åkte typ över valen medan vi va på avstånd. VA DJURVÄNLIGT. Vår guide sa passivt att man ska låta valarna vara och respektera dom medan lilla båten kraschade in i den gång på gång.
Vi hittade islands ENDA SKOG (nä men känns som det ibland?). Det fanns höga tallar och blåbär. Vi skrek SVERIGE!! och skuttade lyckligt runt. Hoppas på de små träden vi planterar i växthusen en dag ska bli lika stora. 
Grottor, berg, varma källor, GOS. Allt jag behöver e natur och kompisar. 
Och inser att min seperationsångest och kompisabstinens tar över så jag tackade nej till jobbet i kiruna och kommer vara okt-mars i gbg. Hemma. Kanske ba behövde va ifrån det lite för att inse its the place!! Eller så är jag bara beslutsångestig och velig eller tar konstiga beslut för snabbt ibland. Men känns bra att komma hem och landa lite. Har postat inlägg i kollektivgrupper. Vrf bo ensam när man kan klänga på folk och dricka kaffe tsm. 

Kommentera här: