Printing

Screen print är så kul!! you should all try it om ni får tillgång till ett tryckeri någongång. Vi var på vävaren i Gävle/Strömsbro förra veckan och det var så inspirerande och YAS
Skulle göra dom fyra elementen som jag skrev tidigare, och resultaten blev bra! plast var lite svårt att trycka på då det inte riktigt fastnade utan ville försvinna i intet, men funkade iaf men det kommer inte vara vattenfast.
Disktrasorna var nice material att trycka på in my opnion så gjorde några fler. Tempora Mutantur /times change (tiden ändras- the bad stuff you can try to wash away but somethings leaves stains och sån töntig mening bakom idén) Ska använda dom lite med att torka upp kaffe fläckar så får dom vara levande konst i förändring.
Tryckte "forever" på kaffefilter som clearly är en engångsvara. Forever but disposable. Började även testtrycka till Fredriks tshirt som skulle vara Audrey Hepburn dancing on roses. Skulle vilja jobba mer med liknande material som är engångsvaror. Eller vardagsobjekt.
Som blev bra!!! he smiled atleast.
Har filmat ihop lkite hur det går till att trycka och hela processen så ska försöka få ihop det. Men verkligen så kul trots tålamodskrävande. Emulsionen ska torka 30 min och det är det första man gör, sen är det mycket springa och tvätta ramen mellan VARJE tryck, samt vänta på färgen torkar och sånt. 
 

Kommentera här: